Menu menu

88M - 2 BEDROOMS - 900

Update: 2017-12-29 16:21:16

Rental: 900

Code: 19

Area: 88 m2

Bedroom: 2

Bathroom: 2

Furniture: Yes

Floors: 2

Building: Apartment for rent in Green Valley

Category: Apartment for rent in District 7

Details of property 88M - 2 BEDROOMS - 900

Green Valley is one of beautiful complexes in Phu My Hung. With the prime location, near Crescent Mall, FV hospital, SSIS, RMIT, Coop mart…, Green Valley is a good choice for many families in Phu My Hung.

- It takes only 5-minute walk to Crescent Mall, 10 minutes to come SSIS.

- The renting apartment has amazing view with a nice golf course and Scenic River. The beautiful landscape in front of apartment will bring you the comfortable feeling, fresh and peaceful environment.

- The size of apartment : 88 sqm

- The rental: USD 900/month

- There are 2 bedrooms, big open kitchen, nice view for all rooms, big balcony, 2 bathrooms

Contact me : 0901384778 ( zalo, kakaotalk, viber, line, wechat )

Sau một ngày làm việc miệt mài thì sản phẩm 88M - 2 BEDROOMS - 900 sẽ là nơi mà bạn muốn quay về, và đây chỉ là một trong số nhiều sản phẩm đại diện cho chuyên đề Apartment for rent in District 7 của chúng tôi. Tuy nhiên mỗi người sẽ có một phong cách sống, vì thế nếu Apartment for rent in District 7 mà bạn chưa tìm thấy cho mình một sản phẩm ưng ý thì xin mời quý khách tham khảo thêm các sản phẩm khác tại chuyên đề Apartment for rent in Ho Chi Minh City. Happy Home Real Estate Company. Apartment for rent in Ho Chi Minh City là danh mục chuyên đề rất tổng quan của sản phẩm chúng tôi. Chắc chắn rằng nếu bạn đang muốn sở hữu hay tham khảo thêm chi tiết thì bạn không nên bỏ qua Apartment for rent in Green Valley, đó là nơi mà bạn sẽ không thể nghĩ tới. Hy vọng qua đây chúng tôi có thể đáp ứng được nhu cầu của quý khách các sản phẩm mình đang cần

Location map of the 88M - 2 BEDROOMS - 900

List Properties Hot